Veel schade bij fors ongeval op Parkweg

Groningen – Bij een ongeval tussen twee auto’s zondagavond op de Parkweg in de stad Groningen is een automobilist gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 21.40 uur ter hoogte van de kruising met het Hoornsediep. Hoe het precies kon gebeuren is onbekend. Twee personenauto’s zijn op de kruising op elkaar gebotst.

Beide voertuigen hebben veel schade opgelopen. Verschillende politiewagens en ambulances zijn ter plaatse gekomen. Verpleegkundigen hebben meerdere personen gecontroleerd. Uiteindelijk is één automobilist met onbekende verwondingen meegenomen naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen geborgen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Vanwege het ongeluk was de Parkweg enige tijd dicht voor het verkeer. Ook het Hoornsediep was deels afgesloten.

Foto’s: Rick ten Cate

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com