Twee scooters gebotst op A-brug in de Stad

Groningen – Op de Astraat zijn ter hoogte van de gelijknamige brug, de A-brug, zondagavond twee scooterrijders met elkaar in botsing gekomen. In ieder geval één persoon zou hierbij dusdanig gewond zijn geraakt dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk bleek.

Hoe de twee precies konden botsen is op dit moment nog onbekend en wordt door de politie uitgezocht. Een scooterrijder is na behandeling ter plaatse met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het tweede slachtoffer is ter plekke behandeld door een ter plaatse gekomen ambulanceverpleegkundige. Of vervoer naar het ziekenhuis voor hem ook nodig gaat zijn is nog niet bekend.  Vanwege het ongeval is de A-Brug tijdelijk gestremd.

Foto’s: Rick ten Cate

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com